Zásady ochrany osobných údajov (ďalej len „Zásady“)

 

Prevádzkovateľ údajov

Umelecké centrum F6, ucf6@ucf6.sk, Letná 1075/14, 064 01 Stará Ľubovňa

 

Sprostredkovateľ

The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA, hello@mailchimp.com

 

Úvod

Zaväzujeme sa chrániť a rešpektovať Vaše súkromie v súlade s aktuálnymi predpismi o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov. Zásady vysvetľujú, kedy a prečo zhromažďujeme osobné informácie, ako ich používame či podmienky, za ktorých ich môžeme prezradiť iným. Zásady sa vzťahujú na zasielanie newslettra organizácie Gréckokatolícka rómska misia a organizácie Umelecké centrum F6.

 

Účel spracúvania osobných údajov

Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme na základe Vášho súhlasu, budú použité na účel zasielania e-Newslettra – informačného materiálu obsahujúceho novinky a aktivity vyššie uvedených organizácií.

 

Rozsah spracúvania osobných údajov

Zhromažďujeme osobné údaje v  rozsahu meno, priezvisko a e-mail. Z  webovej stránky www.ucf6.sk môžeme zhromažďovať IP adresu a úkony vykonané na tomto webe.

 

Nezhromažďujeme ani nespracovávame žiadne špeciálne kategórie osobných údajov, ako sú napríklad jedinečné identifikátory alebo citlivé osobné údaje.

 

Právny základ spracúvania

Zhromažďovanie osobných údajov sa uskutoční výlučne na základe súhlasu dotknutej osoby použitím „Registračného formuláru pre odoberanie newslettra“, ktorý uchováva dokumentáciu týkajúcu sa súhlasu daného jednotlivca.

 

Súhlas

Súhlasom s  týmto Oznámením o  ochrane osobných údajov dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov výlučne na účely uvedené vyššie.

 

Svoj súhlas môžete vziať kedykoľvek späť, a  to kliknutím na odkaz na konci newslettra alebo e-mailom na adresu ucf6@ucf6.sk. Odvolanie súhlasu nebude mať vplyv na zákonnosť spracúvania založený na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.

 

Poskytnutie osobných údajov tretím osobám

Nešírime, nepredávame ani neprenajímame Vaše informácie žiadnym tretím stranám bez Vášho súhlasu.

 

Použitie sprostredkovateľov

Sme zodpovední za to, že sa akýkoľvek sprostredkovateľ zaviaže dodržiavať princípy uvedené v týchto Zásadách a príslušné právne predpisy na ochranu osobných údajov.

 

Vaše osobné údaje sa spracúvajú na území Európskej únie. Ak sprostredkovateľ bude spracovávať osobné údaje mimo územia EÚ / EHP, takéto spracovanie bude v súlade s týmito Zásadami, štandardami EÚ a iným zákonným postupom pre prenos osobných údajov do tretej krajiny.

 

Ak sa vykoná zmena sprostredkovateľa, budem Vás informovať na stránke www.ucf6.sk / http://www.ucf6.sk/zasady-spracovania-osobnych-udajov/.

 

Doba uchovávania osobných údajov

Osobné údaje uchovávame tak dlho, kým to považujeme za nevyhnutné na splnenie účelu, pre ktorý boli zhromaždené, pričom berieme do úvahy potrebu odpovedať na Vaše podnety a vyriešiť možné sťažnosti. Znamená to, že si môžeme uchovať Vaše osobné údaje počas primeraného obdobia po Vašej poslednej interakcii s nami. Keď osobné údaje, ktoré spracúvame už nie sú potrebné, odstránime ich bezpečným spôsobom. Môžeme spracovávať údaje na štatistické účely, ale v takýchto prípadoch budú údaje anonymizované.

 

Vaše práva

Máte právo požadovať od nás ako prevádzkovateľa, resp. sprostredkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa Vás, ako dotknutej osoby,  právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, alebo práva namietať proti spracúvaniu.

 

Používanie cookies

Na zhromažďovanie informácií počas navigácie na www.ucf6.sk používame cookies (ďalej len „navigačné informácie o webových stránkach“). Webové navigačné informácie obsahujú štandardné informácie z webového prehliadača, ako napríklad typ prehliadača; adresu IP („IP“) a akcie, ktoré vykonávate na www.ucf6.sk, ako sú zobrazené webové podstránky a kliknutia na odkazy.

 

Tieto informácie slúžia na efektívnejšie fungovanie www.ucf6.sk, ako aj na zbieranie štatistických informácií a zhromažďovanie takýchto osobných údajov ako typu prehliadača a operačného systému, odkazujúcej stránky, cesty cez stránky, domény ISP , atď., aby sme vedeli, ako návštevníci používajú www.ucf6.sk. Cookies a podobné technológie nám pomáhajú prispôsobiť www.ucf6.sk Vašim preferenciám, postupom a potrebám, ako aj odhaliť a predchádzať bezpečnostným hrozbám a zneužitiu. Používané samostatne, cookies a webové beacons Vás osobne neidentifikujú.

 

Zmeny Zásad

Vyhradzujeme si právo kedykoľvek Zásady zmeniť. Relevantná verzia bude vždy dostupná na www.ucf6.sk/zasady-spracovania-osobnych-udajov/. Odporúčame Vám, aby ste Zásady občas skontrolovali, aby ste sa uistili, že ste spokojní so zmenami. Ak vykonáme zmeny, ktoré podstatne Zásady zmenia, budeme Vás informovať e-mailom alebo uverejním oznámenie na http://www.ucf6.sk/zasady-spracovania-osobnych-udajov/ predtým, ako táto zmena nadobudne účinnosť.

 

Vaše právo sťažovať sa na orgán dohľadu

Ak ste nespokojní so spracovaním Vašich osobných údajov, môžete sa najskôr obrátiť na adresu ucf6@ucf6.sk.

 

Ak budete naďalej nespokojní, máte právo požiadať o  pomoc priamo vnútroštátny dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Tieto informácie boli publikované na stránke dňa 24. 05. 2018.